Meditatieavond


MEDITATIE / SOUND HEALING

Op zoek naar echte verbinding met jezelf? Wil je meer leven vanuit rust en stilte, meer jezelf zijn, meer voor jezelf durven opkomen? Gaan leven vanuit vertrouwen en kracht?


Tijdens deze avond gaan we naar de rust en stilte in jezelf, even connectie maken met jezelf, je ogen sluiten en je ziel gaan opzoeken.


Deze avond starten we met een begeleide meditatie, luisterend naar mijn stem begeleid ik je om uit het hoofd te komen, verbinding te maken met het hier en nu, de ademhaling en de energetische ruimte in en buiten het fysieke lichaam.


Vanuit die ruimte luister je naar de stilte, de zachte muziek én voel je de vibraties van verschillende klankschalen. Bij Sound healing gebruiken we de geluidsgolven om de hersengolven te veranderen. Deze brengen je in een Theta meditatieve staat van zijn.


Herstellend, rustgevend en helende ontspanning voor lichaam én geest.

MEER INFOWanneer? 


Maandag 30 januari, 27 februari & 27 maart.


19:00 - 20:15Waar gaat dit door?Yogastudio van Lindsay,

Kerkstraat 11 - 8210 LoppemPrijs?


€ 60 voor 3 sessies

€ 22 voor een losse sessie

of één beurt van je beurtenkaartWAT ANDEREN ZEGGEN ....

Lindsay haar stem is zacht en ontspannend. Vanaf het moment dat je binnenstapt voel je de rust zo over je heen vallen. Zalige avond!  ~ Anneke

Yess, mijn batterijen zijn weer helemaal opgeladen! ~ Sofie

Mijn weekend is een dag langer geworden door Lindsay.  Ik voel me dieper ontspannen na een meditatiesessie.~ Marjan

Ik heb zo hard genoten van deze avond. Voor de eerste keer zat ik echt in een meditatieve staat. Heel bewust maar toch ver weg. Dankje voor dit magische moment in een drukke week. ~ Sophie